BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 1 February 2010

Takde Idea



Pernah tak korang rasa.....macam nak blogging tapi takde idea nak menulis? Dah ada beberapa "topic" nak direpekkan tapi otak ni seolah2 jammed takleh nak buat ayat....adoi!!

Aku prefer utk blog hopping this few days....itupun kekadang tak tau nak tinggalkan jejak apa kat blog orang..kes yg serius ni!

7 comments:

Intan said...

Ha ha, yatie kalo kes spi tak tau nak comment apa tu...emmm...mmg dah parah nie...ekeke :D

Den pon sama gak kengkadang tu mcm blurrr nak tulis apa bila "otak nie jammed"!

Syahida said...

hehehe...selalu sangat jadik sbnarnya..bila bloghoping tu kekadang idea masuk, kekadang nganga je la ;-P

maya amir said...

ohww.. aku plak makin byk idea.. nantilaa tunggu aku byk keje nanti, blog aku mesti sunyi sepi..

Elyn said...

selalu kes ni melanda jiwa raga ku hehehe (ayat pergh). tapi slow nanti die naik balik. itu time berkoyan2 la schedule entry hehehe

Mommy Lyna said...

hi yati,

nice meeting you. ahaaa malunya i sangat selekeh macam nakgi pasar je :P

Cinda... said...

oit..lame tol takde idea dia nieh... isk isk...

YatieJay said...

Intan,
Awak pun dah lama "menghilang". Baru sehari dua ni nampak semula...

Syahida,
Salam takde2 idea, Syahida punya entry best2 gak. Banyak gak knowledge yatie dapat

Maya,
Selagi ada idea...berblog lah anda...

Elyn,
BIlalah agaknya scheduled entry yg berkoyan2 tu? Kekadg rasa mcm nak upah org buatkan entry aje....huhuuuu...

Mommy Lyna,
Teruja terjumpa Lyna! Betul2 tak sangka...Eh, selekeh ke? Biasa jek tengok...Tapi Fahry memg comel! Lebih comel dari yg kat blog..

Cinda,
Yelah...yelah...akak start baliklah ni..heheee