BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 23 March 2013

Bila dah lama tak blogging

Tengok dashboard pun terkebil2 mata tak tau nak buat apa.

Memang dah pernah post pasal nak quit blogging, tapi ada kalanya terasa jugak nak membebel something kat sini.  Sesekali ada jugak bertuit, tapi rasa tak puas sebab 140huruf tu terlalu sikit utk seorang yg kuat membebel mcm aku ni.  Lagipun aku dah terminate broadband, payah jugak nak blogging dari henpon.  Ni pun kebetulan tengah balik kampung kat penang....barulah boleh bukak balik blogger ni kejap.

Itu aje....saja buat lepas gian utk post entry kat sini.  Tata~