BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 3 March 2009

Last entry utk satu masa yang tak pasti

Siot laaa....aku baru bersemangat nak berblogging semula. Tapi nampaknya usaha murni aku ni akan terbantut la seketika.

Selama ni aku dok blogging dari office (during free time ok!). Bila ada masa aku cilok la sekejap utk type entry...tapi pas 5-March ni company nak install Internet Filtering Software. Sah2 blog takle access punya....

Nak beli PC/notebook tak terbeli2...nak pakai duit bonus sayang lak...kang aku kena retrench macam mana...dah la dengar macam2 citer pasal company ni nak VSS la, retrench laa.....alahai....nasib badan!

Aku akan merindui update rakan2 blogger yg lain...thats for sure..... : (