BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 23 March 2013

Bila dah lama tak blogging

Tengok dashboard pun terkebil2 mata tak tau nak buat apa.

Memang dah pernah post pasal nak quit blogging, tapi ada kalanya terasa jugak nak membebel something kat sini.  Sesekali ada jugak bertuit, tapi rasa tak puas sebab 140huruf tu terlalu sikit utk seorang yg kuat membebel mcm aku ni.  Lagipun aku dah terminate broadband, payah jugak nak blogging dari henpon.  Ni pun kebetulan tengah balik kampung kat penang....barulah boleh bukak balik blogger ni kejap.

Itu aje....saja buat lepas gian utk post entry kat sini.  Tata~


2 comments:

Emmy said...

Walaupun kita rasa nak tinggalkan blog, tapi ada 'sesuatu' yang akan menarik kita balik ke sini... betul... ai dah tinggal dah lupa tapi start menulis semula nih... hehehe...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)