BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 22 November 2009

Bila Jiran Cuba Menggoda Suami Kita

Perghhh...tajuk entry bikin bulu roma naik kan?

Senario ni salah satu keadaan yang kita (sang isteri) amat takutkan berlaku. Terutamanya kalau jiran sebelah terdiri dari anak2 dara comel. Huhuuuu...mau hari2 aku balik cepat hahahaa!!

Member aku ada forward gambar jiran seseorang cuba "menggoda" suaminya (dia pun tukang forward email je, bukan jiran dia pun) tapi cuba korang bagi pendapat apa yang harus dilakukan jika jiran anda melakukan taktik halus seperti di bawah utk menggoda?


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Wakakakaaaa....sib baik takde G-string!!

Aku nak ucapkan gud luck kat puan yang menyidai ni. Ada chance ke nak menggoda? ; )

9 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

adoi..leh tergoda ke tgh byk sgt koleksi mcm tu..klu sy as ppuan ni nak muntah darah adela tgk byk sgt 'sotong' bersidai tuh..hahahahaha..apepon, mintak dijauhkan la dr benda2 cenggini kan..biar laki kite tergoda ngan kire sorang jerk dhla..=p

Sitisifir10 said...

serupa...rase laki yang ggggatal je kot tergoda dgn teknik mcm ni....laki lain, boleh muntah :P

ibu_arifa said...

amboi..baek punyer sidai yer.. kalau saya pun meluat jugak..ada plak esok 'org' tu tak pakai seluar dalam plak esok..sbb habis kena bakar kang, hihihi

mintak simpang lah kan..

teringat plak mak idon area sini, keluar nk p kedai mkn ptg2 pun 'berani' pakai baju tidur yg nipis2 yg ada renda2 tuh..baek punya 'tayang' lah tuh..menyampah!

siti noriza said...

wah...seb baik taman perumahn siti ni dipenuhi org kaun India yg patern kuar umah pakai baju tido kelawar...hik hik...tapi, siti respect ngn anak dar sebelah umah siti..langsung tak pernah nampak pakaian dalam diaorg or adik/bapa diaorg sidai kat luar..cuma baju2 biasa ngn seluar je....

Elyn said...

goda ke cara ni?? ieuwwww geli ado la heheeh. kalo laki die tu hati kering mau gak la tergoda wakakaak

Cinda... said...

macam penah nampak jek nie??

Intan said...

Tak tergoda langung ngan "spentot" jenis tu...dah lah tu besauuu lak...uweek!

Sopan lah sikit kalo nak sidai "spentot" nie, tak de duit sgt ke nak beli tpt penyidai kain yg bulat yg ada sepit tu...kan lebih manis dari wat cam tu :(

maya amir said...

burok perangai!

maya amir said...

mane update? huhu