BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 6 December 2009

Maaf

Blog ini akan "senyap" untuk sementara waktu kerana tuan tanah sangat bizi di officenya dan superbizi pulak bila dah sampai rumah.

Why is it so hard to be a good employee and efficient mom/wife at the same time? I failed miserably in both roles : (

I need help!!

(Thanks to dear husband for doing most of the house chores during the day walaupun penat balik dari kerja malam)





Both pics taken here


p/s : blog anda akan ku jenguk jua dan meninggalkan sekomen dua supaya silaturrahim tetap terjalin...

9 comments:

Sitisifir10 said...

:) apa yang penting...kerjasama... :)

maya amir said...

take deep breath..sit back & rilek;)

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..bizi sokmo ye kak yatie. tkpe..nnti dh setel sume reward diri sndiri k..gi shopping or cuti2 mesia ngan family..=D

YatieJay said...

Sitisifir,
Yup...kerjasama tu penting. Kalau kat rumah boleh gak delegate kerja dengan husband. Kat opis ni, kerja kau adalah kerja kau...kerja aku adalah kerja aku...Maklumlah, kita ni kuli...

Maya,
Apakah erti "rilek" itu? heheee...

Lily,
Tulah....memang looking forward company shut down end of this year. Nak gi shopping (or window shopping) sorang2 mcm Lily buat hari tu....seronoknya!!

♥Hernee Nazir♥ said...

relax ye kak..tarik nfs dlm..hehehe

izzahazfar said...

sib baik akak link ke blog zah...baru tukar layout..sumr kawan2 ter mist..huhuuh...bz eh?sama la..sib ada yg membantukan...

Cinda... said...

bz tu ape?saya cam dah terlupe plak??amende alah nye tu... hahahha...
stay cool arr.!!

Elyn said...

cepat2 habiskan bz tu ekekek

Intan said...

Take ur time dear :D