BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 15 October 2009

Si Comel Berbaju Raya Contest

Fuhhh...ni memang keputusan last minute untuk join contest yang dianjurkan oleh blog babyibu. Maklumlah, lately ni aku jarang berbloghopping sebab terlalu sibuk kat office ditambah sibuk beraya lepas balik keja. Aku jumpa pasal contest ni pun sebab tengah hari tadi sempat curi2 masa baca blog during lunch time.

Asal tarikh tutup contest ni adalah hari ni, 15-Oct tetapi akibat ada kesilapan teknikal ia dilanjutkan ke 18-Oct....Alhamdulillah, sempat juga aku submit penyertaan. Harap2 adalah rezeki Naufal. Kalau tak menang pun takpe, at least kita memeriahkan lagi contest tu.

Tapi yang sebenarnya ummi dia yang teruja sangat dengan hadiah2 yang ditawarkan kat bawah ni

Bagi Kategori A:

Hadiah Pertama
-Casual Meg daripada Gin & Jacqie
-Necklace by S daripada Sherry
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko: Silver shopper (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Bagi Kategori B:

Hadiah Pertama
-Colorful Sally daripada Gin & Jacqie
-Pretty Birdie Earrings daripada Niko
-120 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online
-RM30 Gift Card daripada leanalittleshop

Hadiah Kedua
-Reversible gemstone ring imported from US daripada TH
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-80 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Ketiga
-Eyeko badges and postcard set (imported from UK) daripada Mia
-RM10 Gift Card daripada leanalittleshop
-40 pieces of 4R photo prints daripada eoe Online

Hadiah Misteri
Terdapat hadiah misteri khas untuk referrer terbanyak sepanjang tempoh contest (diadili guna Google Analytics)..more info

Amacam..best kan hadiah2nya.... Semuanya disponsor Gin & Jacqie, eoe Online, leanalittleshop, Sherry, TH, Mia dan Niko..


So dengan ini aku mempertaruhkan gambar Naufal yang ni (pakai balik gambar dari entry raya yg lepas sebab kebanyakan gambar tak menjadi)

Nama Anak : Muhammad Naufal Bin Mohd Nazir

Umur : 18bulan


Kat bawah ni syarat2 penyertaan. Harap2 kali ni aku tak termiss apa2 mcm yg prnah jadik kat contest dulu2

1. Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda
2. Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
3. Membuat entri mengenai contest ini diblog anda
4. Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu)
5. Sila nyatakan nama si comel dan umurnya
6. Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified)
7. Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di sini.



1 comments:

Intan said...

Segak sungguh anak teruna mu itew...gud luck ye naufal sayang :)