BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 11 July 2009

Masih mengharap....

Hampir tiga minggu berlalu....aku masih mengharapkan kerja kat office makin surut. Kekadang aku paksa diri OT dengan harapan dapat setelkan keja (dah kawin + ada anak OT adalah beban, masa single dulu suka buat OT sbb dapat extra income).

Tapi aku tengok takde improvements pun.....Balik rumah kekadang aku cuma dapat jumpa naufal 2jam aje, pastu dia dah ngantuk nak tido...Esok pagi celik2 mata je dah hantar umah BS lagi sekali. Rindunya kat anakkkkk......(bapaknya kalau tak jumpa 2-3 hari leh tahan rindu lagi...heheee...)

Cepatlah surut tsunami keja.......AMIN!

1 comments:

Siti @ nurie said...

sbb nielah yg siti boring kalau kene tunggu..tapi, selalunyer anba akan halau siti soh balik bila jam kul 5...ayat dia cm ni "eh amoi, u tak balik ker?..dah kul 5 dah ni..nanti anak u tunggu depan pintu, manalah ibu kita ni, tak sampai2 lg pun".....itulah yg mmg siti balik kul 5 tepat tau...he he he....