BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 21 April 2009

Lepas Gian

Pergghhhh...lama gila tak blogging!

Setelah 2 hari berturut2 pegi keja kena balik sebab takde aircond kat opis, hari ni aku mengambil kesempatan utk update. Lepas gian beb.....

Semalam aku amik Naufal kat umah BS awal2 tapi hari ni aku nak spend some "me" time utk update entry.....Kat mana?! Mcm mana?!?! Lu pikirlah sendirik...heheee.....

Since my last entry on 3-March, a lot of things happened. Dan ada antaranya aku nak sangat cerita kat blog ni tapi tak boleh.....salah satu darinya adalah entry untuk birthday Naufal on 25-March yg lepas. Aku dah bayangkan baeekkkk punya entry, siap ada gambar bagai...tapi apakan daya.....keadaan semasa teramat tak mengizinkan aku surf tenet.....

Lately ni kat tempat kerja pun sangat mencabar kesabaran dan kerasionalan aku berfikir, kalau boleh type entry, mesty dah berbakul2 entry aku pasal kerja....

Naufal lak dah makin bijak....setiap hari ada je "penemuan" terbaru dia tunjukkan kat ummi dan babah dia....pun aku takleh nak update.....apalah gunanya aku ada blog kalau takleh update perkembangan anak (the main reason I started to blog again).

Takpe....aku dah sambar ma*is broadband dan seketul notebook (yg masih belum berada dlm tangan aku) bagi merealisasikan satu impian aku (apa dia?! masih rahsia lagi...doakan cita2 aku ni berjaya dan bukan hangat2 tahi ayam...)

Dan satu lagi impian yg akan terlaksana...aku dah boleh jadik blogger tegar sepertimana Cik Maya katakan hari itewww....Mwahahaaaa...(gelak jahat).....

2 comments:

Siti @ nurie said...

wah wah....dah bolh update erk?....oklah tu....semoga dpt update segala apa yg dah terlntas kat pkrn tu

Mummy Dasy said...

wah dah leh update..and hope ape yg difikirkan berjaya dgn jayanya..