BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 10 February 2009

Gawat

Hari ni aku dengar cerita company ni ada shut down lagi end of March. Part of me is feeling angry and sad but the other part of me am looking forward this shutdown (prefer to call it "s*it down" heheee...)

Looking at the positive side :

1. Boleh spend masa yang lebih dengan Naufal
2. Boleh masak dan cuba pelbagai resepi baru (Ti, nanti mintak resepi2 best eh....?!)
3. Boleh kemas rumah...until spanking clean!
4. Boleh gi EPF office, bank dan urusan2 lain yang takleh buat masa kerja
5. Boleh gi dating dengan hubby...tinggalkan Naufal kat umah BS!
6. Yang pastinya kalau s*it down tu lebih dari seminggu, aku nak balik Penang..huhuuu....

Tapi sepatutnya aktiviti2 aku sepanjang hari tak bekerja tu tak melibatkan kos....baru boleh jimat sikit memandangkan pastu gaji dapat sket je......(sedih balik....)

3 comments:

Anonymous said...

testing...

Siti @ nurie said...

bab tingggal baby kat BBS tu, selalunyer zam tak ikut idea tu...he hehe..bolh je kalau nak minta resepi..nak lagia adnvce, jejalnlah kat blog yg kaki2 masak tu...

Linda said...

eh under?? untung. ade bende nak wat...uhuhuhu