BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 16 January 2011

Kacang pool...bukan swimming pool ya


Sangat teringin nak makan benda ni. Buat masa ni yang paling sedap dan aku boleh bagi 5 bintang adalah kat area Larkin, atau lebih spesifik depan balai bomba tu. Makan lak dengan roti dia yang lembut tapi rangup kat luar sebab baru dibakar. Yummmeyyyy!!!


Close up....tapi blur pulak sebab aku nak cepat2 amik gambar gara2 malu dengan orang yang mungkin tak paham, seorang yang ada blog pasti akan mengambil gambar makanan yg dia makan untuk ditunjuk kat blog....hahahaaa....

Oh ya, Kacang Pool Haji namanya.

Gambar2 dah lama aku amik, tapi asyik lupa nak upkan kat blog. Bila dah teringin nak makan, baru teringat ada gambar2 lama terperam dalam folder.

Ok lah....kalau ada masa bagi yang dok area jb, boleh la try. Tak rugi punya lah.....

*perut aku dah berbunyi2 tengok gambar yg first tu....adeh, kenapalah jauh sangat larkin tu dari kulai ni....*

10 comments:

maya amir said...

mmg terbaeeek kan:)

lily azliyana @ mama zara said...

ehhhh..macam pernah baca psl kacang pool kat larkin tu tp tk ingat blog sape..hehehe..nk tau tak, sy tak pernah pon makan kacang pool nih..serius tk tau die begitu sedap n menjadi idaman perut ramai org..bile agaknye boleh try rase yek..=p

nurHeart said...

1st time mkn kacang pool ni kt larkin tu la, ntah2 tpt yg sama.. mmg syokkk~ :)

Syahida said...

pergh...senang2 nanti nak try la makan kat situ :)

mie said...

kak,yang kat Damansara tu dah tutup..jadi skrg kite super duper kempunan kacang pool ni..hampeh tol!xkan nk kene g JB kot..kat KL ni xsedap..kat sana jgk sedap..

YatieJay said...

Maya,
Menjilat jari kan? Kau pun pernah ke sana ye?

Lily,
Balik bp nanti, leh 'singgah'. Bagitau akak nanti kita gi sama dgn maya. Best gak mini gathering...heheheee...

nurHeart,
Memang tempat yg sama punya, takde kacang pool lain kat deretan food court situ ; )

Syahida,
Majidee dah dekat sgt, rugi tak gi. Saya yg dok kulai ni pun kekadang pergi gak kalau gian dah mai.

mie,
Nanti kita courier ye....hahahaaa....

Intan said...

1st time tgk dan dengar nie. Nampak cam sedap je Yatie...kalau turun Johor, leh lah pekena satu nie :D

YatieJay said...

Intan,
Ha'ah, bila2 intan punye hubby outstation kat johor pulak nanti bagitau la. Yatie leh bawakkan dan belanja intan sekeluarga ; )

Cinda... said...

kak yatie, sy ase.. sy bole wat sndri kacang pol nie.. lalalalaa..

asenye.. +- area larkin tu.. (tipu jek arr.. lom penah wat agi)hhahaha.. tp saya cam x brape suke lak.. hahahha.. xtau apsal ..

ari tu jiran minta beli bahan2 wat kacang pol ni, so sy tahu arr sikit2.. dgn asenye tu.. nak letak ape.. :)

YatieJay said...

Cinda,
Bila dah buat sila bagi akak rasa ye. Nanti akak bagitau adakah ianya menepati piawaian yang akak dah tetapkan..kekekekkk...