BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 21 June 2010

Cissss...

Setelah berkurun lamanya blogger kena block kat opis ni...har ni tetiba boleh log in pulak. Tapi malang betul....bila dah ada peluang idea tarak mari pulak...

Maka terhasillah entry tahapa-hapa ni adanya....
Oh ya, aku baru nak start ganti puasa hari ni. Hari pertama ni so far semuanya berjalan lancar, cuma mengantuk sikit. Semoga aku dapat tempuhi lagi 8 hari dengan jayanya. Hari raya tak lama dah...tinggal lebih kurang 2 bulan je lagi. Baju raya dah tempah tapi puasa baru nak start ganti.

Tak malu ke kau ni Yatie?!

Heheee..

7 comments:

Elyn said...

ok la ni ade gak idea nk di repekkan hehhehe

ibu_Arifa said...

hihihi..nak tergelak pulak..saya pun same kak yati..baju dah tempah..puasa ganti lum start lagi :P

lily azliyana @ mama zara said...

dengan agak segan silu sy nak mengaku yg saye pon lom start ganti pose lagi..huhuhu..baju selamat tmpah tp pose lom mula..8 hari gak nih..=p

Intan said...

Intan baju raya belum cari lagi tapi ganti puasa tinggal lagi dua hari lagi nak perabiskan :D

Cinda... said...

dengan banggenye sy mengumumkan.. SAYA DAH ABES GANTI POSE SEBELUM KAWEN ARI TU!! hahahhahahahha (~gelak jahat!~)

Siti @ nurie said...

ct cm kene byr fidyah je taun ni...baru perasan ada lg 2 hari belum berbayr..adeh...masa peknenkan mia dulu, larat nak pose penuh sebulan..kali ni, cm x leh pulak...hu hu hu

YatieJay said...

Elyn,
Jeles tengok elyn punya entry...pendek2 tapi best!

Ibuarifa,
Baju mesti tempah cepat2, nanti tailor dah takmo amik *alasan*

Lily,
Jom puasa sama2....lebih meriah! ; )

Intan,
Bagus...intan terbalik lak. Tinggal dua hari je? Bestnyaaaa...

Cinda,
Kau ganti dulu sebab nak prepare, lepas kawin susah sikit nak puasa ganti....akak pahaaammmmmmmmm sangat! hahaaaa..

Siti,
Masa akak peknenkan naufal kebetulan tengah morning sickness dan tak cukup darah merah. Ha amik kau....kena ganti dekat dua minggu!