BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 25 December 2009

4 Wonderful Years

Empat tahun lalu....

Gambar2 semasa akad nikah

Thanks Allah for this four blissfull years.

Lumrah alam rumah tangga, ada pasang dan surutnya tapi syukur sangat kerana dikurniakan suami yang sangat memahami dan banyak bertolak ansur menghadapi karenah2 aku.

I am not a perfect wife....dan dia jugak bukan seorang perfect husband. But we complete each other with our own strenght and weaknesses.

Tak kisah pun kalau kami tak celebrate secara rasmi anniversary kali ini kerana kekangan kerja encik nazir...yang penting Allah masih kurniakaan kami each other....harap2 kasih sayang antara kami kekal begini dan semakin bertambah sehingga ke akhir hayat. Amin!


Majlis meyambut menantu seminggu selepas itu

p/s : tak suka tengok gambar2 kawin aku especially gambar sanding masa majlis kat sebelah aku. Make up macam *&%#.....i look like a drag queen! Hwaaaaa.........

10 comments:

ibu_arifa said...

Happy 4th aniversary kak yati:)

semoga kekal bahagia sampai bila2.. amin

Cikpid said...

happy anniversary kak..

semoga bahagia hingga akhir hayat..

maya amir said...

kejap jek ek yatie..dah 4 thn.. bgn pagi ni, terus aku ingat today ann.ko.. a year after tsunami..that's y aku leh ingat:) semoga berbahagia hingga akhir hayat dear...

lily azliyana @ mama zara said...

suke jerk tgk gmbar nikah akak tuh..cantik jelita ape..dulu berangan sgt nak tunang/nikah ngan stail mcm tu. wat sanggul then letak bunga kat tepi pastu bubuh selendang. tp hubby n mak punye jegil bijik mata tk kasik bukak tudung..hehehehe..

nway, Happy 4th Anniversary kak Yatie..Semoga kekal bahagia bersama yg tersayang k..=D

Intan said...

Happy 4th Anniversary dear!

Semoga uols berdua bahagia hingga ke hujung nyawa :D

YatieJay said...

Thanks semua utk wish anda...AMIN!

Lily,
Akak dulu pujuk gak bakal hubby, dia bagi tapi syaratnya sekali tu jek demi nak bagi akak capai "impian" nak pakai bunga kat tepi kepala mcm tu...sekarang mak dah tobat...hahahaaa...

Maya,
Ramai yg kaitkan majlis kitaorg dengan Tsunami tu wlpn jaraknya setahun selepas. Harap2 rezeki kami pun mcm "tsunami" melimpah2...hehee...

Cinda... said...

Kak Yatie..thnks.. kek yg sedap tu..
so ari ni p sambut anniversary la ni..ptt arr cuti.. hehe.. g honeymoon kali ke 2 with a bit different dgn org ke 3 yg sgt2 comel.. congrats..smuge berbahgia slalu...

harap2 giliran sy pon akn muncul..x lame agi.. huhu :D

Syahida said...

salam, happy anniversary! psl make-up ala2 drag queen tu,don worry..gambo2 kawen saya pon mcm tu..make-up old skool gamaknya ;-p

Elyn said...

happy anniversary!!! pasal mekap tu i pun geram belah hubby tu!!

maya amir said...

yatie..happy new year! naufal how?