BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 2 November 2009

Balik kampung - Penang

Sejak 31-Oct hari tu, aku balik kampung kat Penang to visit my mum. Dia akan undergo major operation on 3-Nov to remove her uterus due to fibroid.

Please pray for her......

10 comments:

Cikpid said...

semoga mak akak menjalani operation tu dgn selamat :)

ibu_arifa said...

semoga semuanya berjalan dgn lancar..
dan semoga mak kak yati cepat sembuh yer..

izzahazfar said...

akak org penang eh...baru tau...

harap mak akak sembuh cepat ya...!

Elyn said...

moga mak u cepat sihat......

Siti @ nurie said...

ye ke?>.semoga mak kak ti akan cepat sembuh..amin

Cinda... said...

smuge semuanya berjalan lancar...

fauzi-maya said...

my prayers will always be with her..

lily azliyana @ mama zara said...

Smoga selamat operation tu yerk..

Kak yatie..blog akak mmg takde wiget followers yerk. ker sy yg tak perasan. nak follow akak ni. senang sket nk tgk update..=D

iem said...

salam kak,
semoga mak akak selamat operation tu

YatieJay said...

Thanks to all well wishers. Alhamdulillah, the operation went smoothly. Sekarang dia tengah recovering.

Lily,
Ada beberapa sebab akak takde widget follower tu (salah satunya follower akak boleh dibilang dengan jari...heheee...). Nantilah akak fikirkan samada utk letak atau tidak ye.

Izzahazfar,
Ye, parents akak beli umah kat penang (bapak memg org sini tapi mak org johor). Since akak dah kawin org johor officially skrg akak dah jadik org johor...