BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, 10 October 2009

Apehal ni?!

Dari last week aku nak publish entry tapi bila upload gambar tak keluar2....kalau takat 10-15 minit aku boleh tahan lagi, tapi kalau dah dekat setengah jam asyik "LOADING" je manjang apakejadahnya! Aku sempat pergi bank, baca blog orang, apply kerja, tapi gambar tak keluar2 gak....

Hilang mood nak berblogging! Dah la susah nak carik masa utk update sebab bizi...bila ada peluang jadik mcm ni pulak!

Merajuklah macam ni................

6 comments:

Elyn said...

jgn la majuk.... blogger mmg prob sikit!!

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
fauzi-maya said...

burok majuk.. huhu...;)

ibu_arifa said...

jgn lama2 yer merajuk..nnt sunyi alam maya nih..

lily azliyana @ mama zara said...

apsal tkleh upload yerk. size gmbar besar sgt kot..dl sy pon ade pernah prob mcm nih. last2 upload pic kat photobucket, then copy paste html code jerk. senang gak..=). yg pnting lh update blog..hihi

YatieJay said...

Elyn,
Blogger memg selalu problem ke? Atau line maxis ni yg mcm hampeh?

Maya,
Yelaaaaaahhhh....

ibu_arifa,
Takleh lelama, at least seminggu sekali mesti nak update...tangan ni gatai je...

Lily,
Ye ke? Thanks for the tips! Tengok lah, kalau masih tak ok akak cuba tips lily ni...