BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 23 October 2009

Anda Dah Potong?

Saya belum lagi.

Titik.

6 comments:

Siti @ nurie said...

klako kan tgok iklan tv tu..he he he..siti nak dah plan nak beli gak, tapi, ada org nasihatkn, supaya dok dulu umah tu, baru tau nak guna yg mana satu...so, kenelah bersabar lg...hu hu hu

Cikpid said...

hahahha..sy pon blom potong!!!..

fauzi-maya said...

ko nak tuko wimax kah?

YatieJay said...

Siti,
Betul tu...tunggu masuk rumah baru dulu takut takde coverage rugi lak...

Cikpid,
Tunggu apa lagi....POTONG LAAA!!!Heheee..

Maya,
Aku memang kepingin daripada dulu lagi sejak aku nak sign up dengan maxis ni..tapi malangnya kat Kulai takde coverage lagi masa tu. La ni tak pasti lak tapi harap2 by the time aku pindah rumah baru nanti dah ada...

Elyn said...

saya belum!!! wafiq pun belum... ekekekek

Cinda... said...

saya semuanye belum..